سومین جلسه ستاد جذب دانشجویان توانمند

سومین جلسه ستاد جذب دانشجویان توانمند با حضور دکتر آیتی (رییس ستاد جذب دانشگاه)، دکتر صمدیه (مسئول اجرایی ستاد جذب) و سایر اعضا در ۱۸ دی ۱۴۰۰ در سامانه وبینار دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر صمدیه، گزارشی از نحوه آشنائی دانشجویان نوورود ارائه و اهمیت این اطلاعات را در ارتباط با برنامه ریزی های دانشگاه عنوان کردند. همچنین پیشنهاد کردند گروه های آموزشی اطلاعات لازم را برای تهیه و تدوین کتابچه آشنایی با رشته ها ارائه دهند.

هفته درهای باز دانشگاه، توجه به برگزاری دوره های آموزشی ویژه دانش آموزان و خانواده ها، تعامل با مدارس، برگزاری آزمون های جامع آزمایشی در دانشگاه و همکاری با موسسات آموزشی و بازبینی سایت دانشکده ها و گروه ها به عنوان منبطع مهم اطلاع رسانی از موارد مطرح شده در این جلسه بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در ادامه دکتر آیتی در این جلسه ضمن تاکید بر همکاری تمام اعضا در خصوص برنامه ریزی ویژه برای جذب و ماندگاری دانشجویان در دانشگاه به اهمیت بروز رسانی سایت دانشکده ها و گروه ها اشاره کردند.

در انتها دکتر محمدی به عنوان مسئول برنامه درهای باز دانشگاه برگزیده شدند.

نظر شما :