جلسه شورای هماهنگی مراکز مشاوره دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اسـتان

اولین جلسه شورای هماهنگی مراکز مشاوره دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی اسـتان در سال ۱۴۰۰ به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند، بـا محوریت همفکری رؤسای مراکز مشاوره، در تاریخ دوشنبه ۲۰ دی مـاه، در محل سالن بشارت مرکز مشاوره دانشـگاه بیرجنـد برگزار گردید.

این جلسه با حضور دکتر سید مرتضی موسوی (معاون دانشجویی دانشگاه بیرجند)، دکتر هادی صمدیه (رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند) و روسای مراکز مشاوره دانشگاه ­ها و مراکز آموزش عالی استان؛ دکتر محمد طالبی (دانشگاه پیام نور)، دکتر زهرا لاری گل (آموزشکده فنی و حرفه­ای)، دکتر تکتم حقدادی (دانشگاه صنعتی)، آقای سیروس سورگی (دانشگاه فرهنگیان)، خانم ملیحه فلاحتی (دانشگاه بزرگمهر قائنات) به عنوان اعضای شورا، برگزار گردید.

در ابتدای جلسه، دکتر موسوی، ضمن خیرمقدم به اعضای شورا، با بیان اهمیت نقش مشاوره در ابعاد فردی و جمعی زندگی، خواستار تمرکز مراکز مشاوره بر شناسایی آسیب­ها و چالش­های جامعه دانشجویی و برنامه­ ریزی مستمر جهت رفع آن شدند. همچنین، دکتر صمدیه گزارشی از روند طرح­ های مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند ارائه و از اعضای شورا دعوت به تبادل اطلاعات درباره وضعیت کنونی مراکز، برنامه ­ها و خدمات نمودند.

در ادامه جلسه، سایر اعضای شورا به بحث و تبادل نظر درباره برنامه­ ها و چالش ­های مراکز مشاوره پرداختند. در انتها مقرر شد این جلسات به صورت مستمر با حضور کلیه اعضا برگزار شود.

نظر شما :