برگزاری جلسه شورای فرهنگی خوابگاه سرو برادران با حضور مددکار اجتماعی مرکز مشاوره و توانمندسازی

جلسه شورای فرهنگی خوابگاه سرو برادران با حضور مددکار اجتماعی مرکز مشاوره در تاریخ ۱۱ بهمن ماه ۱۴۰۰ در مکان نمازخانه خوابگاه دانشجویی سرو برگزار شد .

سید آرمان حسینی دبیر شورای  فرهنگی خوابگاه سرو ضمن تبریک ایام دهه فجر برنامه ریزی جهت فعالیت های شورای فرهنگی در ترم آینده را تشریح کرد و به تعامل بین دانشجویان ایران و دانشحویان بین الملل تاکید داشت و برنامه ریزی لازم جهت انجام فعالیت های مشترک انجام گرفت.

در این جلسه آقای جوادی مددکار خوابگاه سرو، ضمن تاکید بر خدمات مشاوره ای دانشگاه به بحث های فرهنگی مشترک دو کشور اشاره کردند و خواستار تعامل بیشتر مرکز مشاوره با شورای فرهنگی سراهای دانشجویی شدند.در پایان، نقطه نظرات و طرح های دانشجویان مورد بحث و بررسی قرار گرفت و پرسش و پاسخ دانشجویان با دبیر شورای فرهنگی خوابگاه و مشاور خوابگاه انجام گرفت و به سوالات پاسخ داده شد.

نظر شما :