در راستای طرح تعامل مرکز مشاوره و درمان با گروه های آموزشی صورت گرفت؛ حضور نماینده مرکز در جلسه گروه آموزشی زمین شناسی

یکشنبه 14 بهمن ماه جناب آقای هادی صمدیه، نماینده مرکز مشاوره و درمان، در جلسه گروه آموزشی زمین شناسی حضور یافت و به معرفی فعالیت های مرکز و تشریح آسیب های دانشجویی با توجه به نتایج طرح های پایش سلامت روان و شیوع شناسی پرداخت.

پس از صحبت های نماینده مرکز، تمام اعضای گروه به بیان نقطه نظرات خود و نقشی که اساتید در ارتقای سلامت روان دانشجویان میتوانند داشته باشند، پرداختند.

در پایان، به پیشنهاد نماینده مرکز مشاوره، یک نفر از اعضای گروه به عنوان رابط گروه زمین شناسی (آقای دکتر مهدوی) و مرکز مشاوره انتخاب و در وهله اول مقرر شد یک جلسه از کلاس های اساتید، به بحث آسیب های اجتماعی و حضور مدرسین منتخب مرکز مشاوره اختصاص یابد.

نظر شما :