حضور نماینده دانشگاه بیرجند در سی و سومین گردهمایی رؤسای مراکز مشاوره دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور

این گردهمایی که در تاریخ های ۱۹ و ۲۰ اردیبهشت به میزبانی دانشگاه شیراز با حضور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان و رؤسای مراکز مشاوره دانشجویی سراسر کشور برگزار گردید. دکتر هادی صمدیهء رئیس مرکز مشاوره و توانمند سازی دانشگاه بیرجند به عنوان نماینده حضور یافتند.

در این جلسه طرح های موفق مرکز مشاوره و  توانمند سازی دانشگاه بیرجند در دوران کرونا شامل طرح مربیان همتا، طرح مدیریت استعداد، احوالپرسی با خانواده ها، برنامه درهای باز دانشگاه و طرح سیمای روانی اجتماعی کارکنان به تفصیل ارائه گردید.

همچنین در ادامه دکتر صمدیهء به بیان آسیب های پسا کرونا و نقش مراکز مشاوره در پیشگیری از آسیب های اجتماعی_روانی پرداختند.

نظر شما :