برگزاری وبینار «بازنگری در مثبت اندیشی»

وبینار آموزشی «بازنگـری در مثبت‌اندیشـی» با تدریس خانم فاطمه نادری، کارشناس مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند، در تاریخ۲۹ مرداد ماه ۱۴۰۱ به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی، در سامانه اسکای روم برگزار گردید.
۳۰ مرداد ۱۴۰۱ | ۰۹:۵۷ کد : ۱۹۷۳۶ اخبار

وبینار بازنگری در مثبت اندیشی، با مقدمه‌ای درباره روان‌شناسی عامه‌پسند و آسیب‌های آن آغاز شد. سپس دو شکل از رویاپردازی نیز توضیح داده شد. خانم نادری در ادامه به بررسی رویاپردازی مثبت در پژوهش‌ها پرداختند و مزایا و معایب این شکل از رویاپردازی مثبت را بیان نمودند. تاثیر رویاپردازی مثبت صرف بر کاهش توان و انرژی، دلیل آن و معرفی تکنیک ووپ از جمله مواردی بود که در این وبینار به تفصیل توضیح داده شد. همچنین، از شرکت‌کنندگان خواسته شد تکنیک ووپ را همزمان با توضیحات مدرس انجام دهند. در پایان به سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد.

آخرین ویرایش۳۰ مرداد ۱۴۰۱

نظر شما :