برگزاری نشست مدیر مرکز مشاوره و توانمندسازی با مدیران حوزه معاونت پژوهشی

این نشست با هدف افزایش تعامل مرکز مشاوره و توانمندسازی و مدیریت کارآفرینی و ارتباط با صنعت دانشگاه و با حضور دکتر محمد اکبری، مدیر کارآفرینی و ارتباط با صنعت، دکتر مهدی ضیائی، مسئول مرکز نوآوری و شتابدهی، دکتر علی حسن آبادی، مسئول مرکز مهارت‌آموزی و مشاوره شغلی، دکتر هادی صمدیه، مدیر مرکز مشاوره و توانمندسازی و خانم فاطمه نادری، کارشناس مرکز مشاوره و توانمندسازی در روز شنبه 19 شهریور ماه 1401 در محل اتاق جلسات مرکز مشاوره و توانمندسازی برگزار شد.

در این نشست معرفی واحد مشاوره شغلی، طرح مدیریت استعداد و زمینه همکاری در این طرح، معرفی دانشجویان دارای مشکلات اقتصادی، طرح انطباق‌پذیری مسیر شغلی-تحصیلی و طرح مربیان همتا از طرف مرکز مشاوره مطرح گردید. در ادامه توسط مدیران حوزه معاونت آموزشی هدف مدیریت کارآفرینی، معرفی این مدیریت به دانشجویان، اهمیت ارتباط مرکز مشاوره و دفتر کارآفرینی بیان گردید. در انتها در ارتباط با همکاری در بازدید دانشجویان از صنایع و شرکت‌های کارآفرینی، جذب فرصت اشتغال دانشجویان از طریق تعامل با شرکت‌ها، تهیه بانک اطلاعاتی از دانشجویان دارای مهارت و معرفی آن‌ها به شرکت‌ها، استفاده از مربیان همتا در برگزاری رویدادهای کارآفرینی، غربالگری و هدایت دانشجویان و ارجاع آن‌ها به مرکز کارآفرینی بحث و تبادل نظر شد.

نظر شما :