حضور دبیر و اعضای اصلی کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند در پنجمین همایش سراسری کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت

پنجمین همایش سراسری کانون­‌های دانشجویی همیاران سلامت با رویکرد اجتماعی شدن امر پیشگیری با حضور دکتر داداش­­‌پور معاون وزیر و رئیس سازمان امور دانشجویان و دکتر نعیمی مدیر کل دفتر مشاوره و سلامت به میزبانی دانشگاه شیراز در روزهای ۲۰ و ۲۱ مهرماه برگزار گردید.

در این همایش که با هدف تعامل کانون‌ها و ارتقاء عملکرد آنان برگزار شد، خانم کوثر خواجه، دبیر کانون و خانم‌ها کوثر جانی، مهسا رشیدی و زینب عبداللهی اعضای اصلی کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند شرکت داشتند. برگزاری کارگاه ­های چهارده گانه با موضوعات ازدواج موفق، ارتباط مؤثر و کنترل خشم، تفکر خلاق و نقادانه، طرح بتا و هفت لایه یادگیری و ثبیت اطلاعات در مغز، اجرای چالش و تور گردشگری از برنامه‌های این گردهمایی بود. در پایان به شرکت‌کنندگان گواهی حضور نیز اهداء گردید.

نظر شما :