برگزاری اولین جلسه هم‌اندیشی مربیان همتای مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند

اولین جلسه هم‌اندیشی مربیان همتای مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند با حضور مسئول طرح (خانم فاطمه علی‌آبادی) و جمعی از مربیان همتای فعال و بااستعداد، در تاریخ 2 آبان ماه ۱۴۰۱ به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی، در سامانه اسکای روم به مدت 1:30 ساعت برگزار گردید.

در این جلسه پس از معرفی طرح مربیان همتا توسط مسئول طرح، مربیان همتای سال گذشته تجربیات ارزشمند خود را مطرح کرده و به سوالات سایر مربیان پاسخ دادند. در انتهای جلسه ضمن جمع‌بندی مباحث مطرح شده، سرمربی پردیس کشاورزی، منابع طبیعی و محیط‌زیست و پردیس علوم پایه، گزارش فعالیت طرح در نیم‌سال تحصیلی جدید را بیان نمودند. لازم به ذکر است که این جلسه به شکل تعاملی برگزار گردید و به سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد.

نظر شما :