برگزاری دومین جلسه هماهنگی کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند

دومین جلسه هماهنگی کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند با هدف اولویت‌بندی و نهایی کردن برنامه‌های کانون در نیم‌سال جاری با حضور خانم فاطمه علی‌آبادی، مسئول کانون همیاران سلامت روان و اعضای شورای مرکزی کانون در روز یکشنبه 8 آبان ماه 1401 در محل اتاق کانون همیاران سلامت روان مرکز مشاوره و توانمندسازی برگزار شد.
در این نشست همیاران بعد از بحث و گفتگو در مورد مناسبت‌ها، برنامه‌های پیشنهادی خود را مطرح کردند و سپس برنامه‌ها برای اجرا در طول نیم‌سال جاری اولویت‌بندی شده و اقدامات لازم برای اجرا نیز مشخص گردید.

ضمناً در روز دوشنبه 9 آبان ماه 1401 اعضای کمیته‌ی علمی پژوهشی کانون، خانم زینب عبداللهی، خانم مهدیه شیخی و خانم معصومه اطمینان، جلسه‌ای‌ با هدف آشنا کردن سرگروه‌ها با کمیته و وظایف آن و مشورت در مورد برنامه‌های آتی کمیته برگزار کردند.

نظر شما :