برگزاری نشست دورهمی با اعضای کانون همیاران سلامت روان و مربیان همتای مرکز مشاوره و توانمندسازی

نشست دورهمی با هدف آشنایی بیشتر اعضای اصلی کانون دانشجویی همیاران سلامت روان و سرگروه‌های مربیان همتا با یکدیگر و همچنین انتقال تجارب، باحضور آقای دکتر هادی صمدیه، رییس مرکز مشاوره و توانمندسازی، مسئول کانون همیاران سلامت روان و طرح مربیان همتا، کارشناسان مرکز مشاوره و توانمندسازی، اعضای شورای مرکزی کانون و سرگروه‌های مربیان همتای مرکز مشاوره و توانمندسازی، روز جمعه ۱۳ آبان ماه در محل باغ امیرآباد دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در ابتدای برنامه، بازدیدی از امکانات موجود در باغ امیرآباد انجام شد. سپس خانم علی‌آبادی به معرفی اعضای حاضر پرداختند و خلاصه‌ای از فعالیت‌های کانون و مربیان همتا ارائه نمودند و آقای دکتر صمدیه ضمن تشکر از حضور دانشجویان، ابراز امیدواری کردند این نشست به آشنایی و همکاری بیشتر اعضای حاضر منجر شود. در ادامه ضمن برگزاری فعالیت‌های ورزشی با همکاری دانشجویان میان وعده‌ای تهیه و صرف گردید.

نظر شما :