برگزاری جلسه نقد و بررسی کتاب «مرگ ایوان ایلیچ»

مرکز مشاوره و توانمندسازی با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه، دومین جلسه نقد و بررسی کتاب را در روز شنبه ۲۱ آبان ماه 1401 ساعت ۱۷:۳۰ الی 19:30 و با حضور آقای مصطفی حسین پور، کارشناسی ارشد روانشناسی تربیتی، دکتر سیدعلیرضا ذوالفقاری، دکتر ملیحه فلکی و جمعی از دانشجویان علاقه‌مند در سالن بشارت مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند برگزار کرد.

در ابتدای جلسه دانشجویانی که کتاب را کامل مطالعه کرده بودند، نظرات خود را بیان کردند و در ادامه استاد به نقد و بررسی کتاب پرداختند و از نظریه‌ها و کتاب‌هایی که با این موضوع ارتباط داشته، استفاده کردند و سپس در مورد موج‌های روانشناسی، انسان‌گرایی و مراحل مرگ از نظر دیوید کسلر توضیحاتی بیان نمودند.

در پایان جلسه شرکت‌کنندگان چند کتاب پیشنهاد دادند تا برای نقد و بررسی در جلسه بعدی انتخاب شود.

نظر شما :