برگزاری دومین نشست تخصصی (آشنائی با قوانین حقوقی در مدیریت بیماران روانپزشکی)

این نشست با حضور کارشناسان و مددکاران اجتماعی مراکز مشاوره کل کشور در سامانه وبینار دانشگاه علامه طباطبایی به میزبانی دانشگاه شیراز در تاریخ ۷ آذر به مدت ۳ ساعت برگزار گردید.

در آغاز این نشست که به صورت پرسش و پاسخ بین مشاوران مراکز مشاوره کشوری برگزار شد، دکتر راضی مرادی به ضرورت توجه به رفتارهای خودآسیب رسان در جامعه دانشجویی پرداختند و بیان کردند مهمترین اورژانس رشته های علوم رفتاری پیشگیری و کنترل رفتارهای خودآسیب رسان می باشد.

در ادامه دکتر رحیمی رییس مرکز مشاوره دانشگاه شیراز با تایید سخنان دکتر راضی مرادی، به نمایندگی از کارشناسان و مددکاران حاضر در جلسه به بیان سوالات و چالش های مراکز مشاوره پرداختند.

دکتر سیف زاده بازپرس ناحیه 2 شیراز و دکتر احصایی روانپزشک پزشکی قانونی از مهمانان حاضر در این وبینار جهت پاسخ به سوالات پر تکرار بودند.

لازم به ذکر است، کارشناسان مرکز مشاوره و توانمندسازی به عنوان نماینده دانشگاه بیرجند در این وبینار حضور داشتند.

نظر شما :