برگزاری وبینارآموزشی «اشتغال و مسیرهای شغلی نوظهور»

۱۹ آذر ۱۴۰۱ | ۲۰:۵۰ کد : ۲۱۷۶۶ اخبار

وبینار آموزشی «اشتغال و مسیرهای شغلی نوظهور» با تدریس خانم دکتر سمانه سلیمی، دکتری مشاوره شغلی از دانشگاه اصفهان، روز شنبه 19 آذر ماه 1401 به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی، به مدت 2 ساعت در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

دکتر سلیمی ابتدا به تعریف مسیرهای شغلی پرداختند و توضیحاتی در ارتباط با روند تغییر مسیرهای شغلی دادند. در ادامه این مسئله مطرح شد که نیاز به نگرش‌های مسیر شغلی جدید به دلیل یکسری از عوامل به وجود آمده است. سپس حرکت از مسیرهای شغلی سنتی به مسیرهای شغلی بی‌مرز مطرح گردید. همچنین، مسیر شغلی بی‌مرز به عنوان مسیری که که از مرزهای یک مجموعه استخدامی خاص فراتر می‌رود، به طور مفصل توضیح داده شد و با مسیر شغلی سنتی مورد مقایسه قرار گرفت. در انتها مسیر شغلی پورت فیلو نیز بیان گردید.

این وبینار به شکل تعاملی برگزار شد و دکتر سلیمی به سؤالات شرکت‌کنندگان در طی برگزاری وبینار پاسخ دادند.

آخرین ویرایش۲۹ آذر ۱۴۰۱

نظر شما :