برگزاری ششمین نشست مشترک مددکاران اجتماعی با ریاست مرکز مشاوره و توانمندسازی با موضوع طرح خداقوت دانشجو در ایام امتحانات

۲۹ آذر ۱۴۰۱ | ۱۰:۳۰ کد : ۲۲۰۰۱ اخبار

ششمین نشست مشترک مددکاران اجتماعی با ریاست مرکز مشاوره و توانمندسازی در تاریخ 27 آذر 1401 با حضور دکتر صمدیه، رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی و خانم رضایی مسئول واحد مددکاری اجتماعی مرکز در اتاق جلسات برگزار گردید.

در آغاز این نشست دکتر صمدیه، ضمن تقدیر و تشکر از فعالیت‌های مددکاران اجتماعی در خوابگاه‌های دانشجویی بیان کردند با فرا رسیدن فصل امتحانات، سلامت روان دانشجویان از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و خواستار برگزاری برنامه‌های خلاقانه و عملی جهت کاهش استرس و اضطراب دانشجویان شدند.

بازی پانتومیم با محوریت روان‌شناسی، مسابقات با محوریت سلامت روان، کتابخوانی با موضوع ارتباط موثر، بازی با خاطرات، تمرین تمرکز در ایام امتحانات، یوگا و... از جمله برنامه‌های پیشنهادی مطرح شده در این جلسه بود که مورد بحث و بررسی قرار گرفت. در انتها مددکاران اجتماعی به بیان تجارب خود در ارتباط با دانشجویان و برنامه‌های عملی اجرا شده در خوابگاه پرداخته و تجارب خود را به اشتراک گذاشتند.

آخرین ویرایش۲۹ آذر ۱۴۰۱

نظر شما :