برگزاری میزگرد «نقش عوامل روان‌شناختی در موفقیت تحصیلی دانشجویان»

به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی و با همکاری مدیریت برنامه ریزی و توسعه آموزشی، میزگرد «نقش عوامل روان‌شناختی در موفقیت تحصیلی دانشجویان» ویژه اعضای هیات علمی و مدرسان مدعو دانشگاه‌های استان با حضور دکتر محمدحسین سالاری فر، استادیار گروه آموزشی روان‌شناسی، در تاریخ 10 دی ماه ۱۴۰۱ به مدت ۲ ساعت همزمان به صورت آنلاین و حضوری در سالن بشارت و سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

دکتر سالاری در ابتدا شناخت و انواع آن شامل شناخت سرد و گرم را توضیح دادند. به دنبال آن انواع تفکر، چگونگی کارکرد آن‌ها، ویژگی‌ها و محدودیت‌های آن‌ها و کاکردهای اجرایی، انواع آن و ویژگی‌های و وظایف آن نیز بیان گردید. سپس اساتید نظرات و سؤالات خود را در ارتباط با موارد ذکر شده بیان کردند. در ادامه دکتر سالاری به بحث استرس شامل استرس مطلوب و نامطلوب، اضطراب، افسردگی و تأثیر آن در دانشجویان و نقش اساتید در کاهش هیجانات منفی به ویژه در ایام امتحانات پرداختند.

نظر شما :