برگزاری کلاس‌های رفع اشکال و حل تمرین توسط مربی همتای مرکز مشاوره و توانمندسازی در پردیس مهندسی برای دانشجویان

کلاس‌های رفع اشکال و حل تمرین مباحث ریاضیات، آمار، انتگرال و معادلات دیفرانسیل، برای دانشجویان پردیس‌های مهندسی (مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران، مهندسی پزشکی و مهندسی مکانیک)، علوم پایه (شیمی، فیزیک، ریاضیات کابردی) و کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست (مهندسی طبیعت)، با تدریس آقای سید معین میری، دانشجوی کارشناسی‌ارشد مهندسی الکترونیک قدرت و مربی همتای مرکز مشاوره و توانمندسازی در پردیس مهندسی، از تاریخ 18 آبان ماه تا 15 دی ماه ۱۴۰۱ در 33 جلسه با حضور 77 نفر از دانشجویان به صورت حضوری در دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

ضمناً در تاریخ 15 دی ماه 1401 جلسات جمع‌بندی مباحث درسی در ساختمان شهدای 16 آذر- سالن مهندسی امینی و خوابگاه سرو برگزار شد.

این جلسات مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت و مقرر شد در نیم‌سال دوم سال تحصیلی 1401-1402 نیز برگزار گردد.

نظر شما :