برگزاری جلسه نحوه‌ی انتخاب واحد ویژه دانشجویان ورودی رشته‌ی روان‌شناسی و مشاوره

جلسه نحوه‌ی انتخاب واحد ویژه دانشجویان ورودی رشته‌ی روان‌شناسی و مشاوره، با تدریس خانم سیده کوثر خواجه و خانم زینب عبدالهی کاریزنو، مربیان همتای مرکز مشاوره و توانمندسازی در گروه آموزشی روان‌شناسی و با حضور خانم فاطمه علی‌آبادی، مسئول طرح مربیان همتا، روز سه‌شنبه 4 بهمن ماه 1401 ، به مدت 1 ساعت در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا توضیحاتی پیرامون چارت درسی نیم‌سال دوم سال تحصیلی، تمامی دروس اصلی، اختیاری و اختصاصی رشته‌ی روان‌شناسی و دروس عمومی داده شد. در ادامه به طور عملی دروس ارائه شده نیم‌سال، نحوه‌ی پیدا کردن شماره درس، گروه، نام استاد و زمان‌بندی کلاس و وارد کردن دروس در قسمت پیشنهاد درس، مشاهده برنامه کلاسی و امتحانی آموزش داده شد. در پایان نیز به همه سؤالات دانشجویان پیرامون انتخاب واحد پاسخ داده شد.

این جلسه با استقبال دانشجویان همراه بود و اطلاعات تکمیلی در کانال تلگرام و ایتای کافه سؤال روان‌شناسی دانشگاه بیرجند قرار گرفت.

نظر شما :