برگزاری وبینارآموزشی «نجات یک زندگی» ویژه دانشجویان

وبینار آموزشی «نجات یک زندگی» ویژه دانشجویان با تدریس خانم دکتر سمیه پوراحسان، استادیار گروه روان‌شناسی دانشگاه شهید باهنر کرمان، روز چهارشنبه 26 بهمن ماه 1401 به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی، به مدت 2 ساعت در سامانه الوکام برگزار گردید.

دکتر پوراحسان با نگاهی به آمارهای کشوری و جهانی در ارتباط با رفتارهای خودآسیب رسان و نرخ رشد آن در جهان وبینار را شروع کردند. سپس ایشان توضیحاتی در ارتباط با عوامل محافظت‌کننده از جمله نبود اختلالات روان‌پزشکی، شاغل بودن، داشتن احساس مسئولیت در خانواده، دسترسی به خدمات و مراقبت‌های بهداشت روان و غیره و همچنین به بررسی عوامل خطرساز به ویژه اختلالات روان‌پزشکی پرداختند. در ادامه تبیین‌های روان‌شناختی رفتارهای خودآسیب‌رسان توضیح داده شد.

در انتها، دکتر پوراحسان به طور مفصل برنامه بتا با عنوان یک سؤال بپرسید یک زندگی را نجات دهید! شامل سه مهارت بپرس، ترغیب کن و ارجاع بده را به شرکت‌کنندگان آموزش دادند.

نظر شما :