برگزاری اولین جلسه هم‌اندیشی مربیان همتای مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند در نیم‌سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۲

اولین جلسه هم‌اندیشی مربیان همتای مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند در نیم‌سال دوم سال تحصیلی 1401-1402 با حضور مسئول طرح، خانم فاطمه علی‌آبادی و جمعی از مربیان همتای فعال و بااستعداد، روز چهارشنبه 26 بهمن ماه 1401 به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی، به مدت یک ساعت و نیم در سامانه الوکام برگزار گردید.

در این جلسه، مربیان همتا گزارشی از فعالیت‌هایشان در نیم‌سال گذشته بیان نمودند و ضمن بیان دغدغه‌هایشان، پیشنهاداتی برای انجام بهتر طرح در نیم‌سال تحصیلی جدید مطرح کردند. در پایان جلسه، خانم علی‌آبادی پیشنهادات در نظر گرفته شده برای مربیان همتای هر پردیس را بیان کرد و دغدغه‌های مربیان همتا را مورد بررسی قرار داد. لازم به ذکر است که این جلسه به شکل تعاملی برگزار گردید و به سؤالات شرکت‌کنندگان پاسخ داده شد.

نظر شما :