اکران فیلم «دختر» در خوابگاه صدف

برنامه اکران فیلم «دختر» اثر رضا میرکریمی، محصول سال ۱۳۹۴، به همت واحد مددکاری اجتماعی مرکز مشاوره و توانمندسازی و همکاری همیاران سلامت روان در تاریخ سه­‌شنبه 2 اسفند 1401 در محل خوابگاه صدف 2 به مدت 2 ساعت برگزار گردید. این فیلم روایتی زیبا از جایگاه دختران در خانواده‌های ایرانی و به‌خصوص رابطه یک دختر با پدر می‌پردازد تا از خلال این آسیب‌شناسی به راه‌حلی معقول و منطقی در ذهن مخاطب برسد. شایان ذکر است فیلم دختر با بررسی مشکلات انسان مدرن برنده جوایز متعدد از جشنواره فیلم فجر شده‌است.

در این برنامه تعدادی از دانشجویان خوابگاه‌های صدف 1 و 2  شرکت داشتند. شایان ذکر است اکران فیلم مذکور با هدف آگاهی دانشجویان از مسائل روانشناختی و اجتماعی و ایجاد فضای صمیمانه بین دانشجویان مستقر در خوابگاه و ساماندهی اوقات فراغت آن‌ها، پخش شد.در انتها نیز فیلم مورد نقد و بررسی دانشجویان قرار گرفت.

نظر شما :