در راستای طرح تعامل مرکز مشاوره و درمان با گروه های آموزشی صورت گرفت؛ حضور نماینده مرکز در جلسه گروه آموزشی تاریخ

۲۰ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۵ کد : ۲۳۰۶ اخبار

یکشنبه 19 اسفندماه سرکارخانم رضایی، نماینده مرکز مشاوره و درمان در جلسه گروه آموزشی تاریخ حضور یافت.
خانم رضایی ابتدا به معرفی اهداف؛ طرح ها و فعالیت های مرکز از جمله طرح ارتقاء، تعامل با والدین، سیمای زندگی دانشجویی، پایش سلامت روان دانشجویان، همیاران سلامت و ... پرداخت. در ادامه به بررسی دغدغه های مرکز مشاوره درباره دانشجویان در دو حیطه مسائل تحصیلی و آسیب های اجتماعی پرداخته شد.
در پایان، نماینده مرکز پیشنهاد داد تا هریک از اساتید 5 تا 10 دقیقه از وقت کلاس را به صحبت پیرامون آسیب ها و ایجاد ارتباط نزدیکتر با دانشجویان و ایجاد انگیزه و رغبت به تحصیل در آن ها اختصاص دهند و اساتید نماینده ای را برای ارتباط بیشتر با مرکز انتخاب نمایند.

آخرین ویرایش۰۴ بهمن ۱۳۹۹

نظر شما :