برگزاری جلسه رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند با اعضای فعال کانون همیاران سلامت روان در سال ۱۴۰۲

۲۷ فروردین ۱۴۰۲ | ۰۰:۲۱ کد : ۲۳۴۴۲ اخبار

جلسه دکتر صمدیه، رئیس مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند با اعضای فعال کانون همیاران سلامت روان با هدف بیان پیشنهادات، دغدغه‌ها و خداقوت به اعضای کانون، با حضور خانم فاطمه علی‌آبادی مسئول کانون، دبیر و مسئولین کمیته‌های کانون در روز سه‌شنبه 21 فروردین ماه 1402 در محل اتاق کانون همیاران سلامت روان مرکز مشاوره و توانمندسازی دانشگاه بیرجند به مدت 2 ساعت برگزار شد.
در ابتدای جلسه آقای دکتر صمدیه از زحمات یکایک همیاران به دلیل فعالیت‌های انجام شده تشکر کردند، سپس پیشنهاداتی برای کیفیت بیشتر فعالیت‌های کانون و توانمندسازی همیاران داشتند. در ادامه خانم علی‌آبادی به بیان مشکلات کانون و راه‌حل‌های پیشنهادی برای آن‌ها پرداختند و گزارشی از فعالیت‌های نیم‌سال اول 1401-1402 و برنامه‌های نیم‌سال دوم ارایه کردند. سپس دبیر و مسئولین کمیته‌ها، دغدغه‌ها و پیشنهادات خود را پیرامون برنامه‌های کانون همیاران سلامت روان بیان نمودند.

آخرین ویرایش۲۷ فروردین ۱۴۰۲

نظر شما :