برگزاری کارگاه آموزشی «فرزندپروری کارآمد» ویژه کارکنان دانشگاه بیرجند

کارگاه آموزشی «فرزندپروری کارآمد» ویژه کارکنان دانشگاه بیرجند با تدریس دکتر محمدرضا اسدی یونسی، عضو هیات علمی گروه روان‌شناسی دانشگاه بیرجند، در روزهای سه‌شنبه 19 و یکشنبه 24 اردیبهشت‌ماه 1402، به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی و با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری به مدت 4 ساعت در سالن بشارت مرکز مشاوره و سبک زندگی برگزار گردید.

دکتر اسدی در جلسه‌ی اول این کارگاه، عوامل مرتبط با فرزندپروری را توضیح دادند و در ادامه به بیان نقش خانواده و اعتقادات مذهبی بر فرزندپروری پرداختند. همچنین بر تأثیر محیط خانواده، تجربه و آمادگی والدین و همچنین میزان ارتباط و نحوه‌ی تعامل خانواده در فرزندپروری توضیحاتی بیان نمودند. در جلسه‌ی دوم، دکتر اسدی در ادامه‌ی مباحث، به نقش پاداش به فرزندان و نوع پاداش (غیرمنتظره و غیرمادی)، محبت به فرزند، ارتباط چشمی خوب، دادن بازخورد مناسب به فرزند، نظارت خردمندانه و هوشمند بر فرزندان و وقت گذاشتن برای فرزندان و جلوگیری از گرایش آن­ها به فضای مجازی پرداختند. در پایان نیز به شرکت‌­کنندگان توصیه کردند برای کمک به مشکلات سازگاری و سایر مشکلات فرزندان خود بهتر است از خدمات مشاوره‌­ای و روان‌شناسی استفاده نمایند. این کارگاه به صورت تعاملی برگزار گردید و شرکت­‌کنندگان به بیان نظرات و چالش‌های خود در رابطه با فرزندپروری پرداختند و دکتر اسدی نیز به پرسش­‌های مطرح‌شده پاسخ دادند.

نظر شما :