برگزاری اردو آموزشی با محوریت «مهارت‌های گفت‌وگو» ویژه سرپرستان سراهای دانشجویی به مناسبت هفته‌ی سراهای دانشجویی

۰۶ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۵:۰۰ کد : ۲۴۱۰۴ اخبار

اردو آموزشی با محوریت مهارت‌های گفت و گو ویژه سرپرستان سراهای دانشجویی، با تدریس آقای دکتر محمدرضا اسدی یونسی، عضو هیئت علمی و مدیر گروه روان‌شناسی و مشاوره، در روز پنجشنبه 4 خرداد ماه در محل باغ امیرآباد دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در ابتدا بازدید از باغ امیرآباد انجام شد و سپس کارگاه آموزشی با تدریس آقای دکتر اسدی یونسی با طرح موضوع بیان مشکلات ارتباطی سرپرستان در ارتباط با دانشجویان و خوابگاه‌ها برگزار گردید. دیر آمدن دانشجویان به خوابگاه و نحوه تذکر برای تأخیر، غیبت زیاد دانشجویان در سراهای دانشجویی، نامنظم بودن اتاق‌ها و نداشتن نظم مناسب و سایر مشکلات ارتباطی با دانشجویان و نحوه بیان این مسائل با آن‌ها به گونه‌ای مؤثر، از جمله چالش‌های سرپرستان بود و دکتر اسدی در ادامه به این مسائل و پرسش‌ها پاسخ دادند. در پایان نیز دکتر اسدی کتاب‌های «فرهنگ تفاهم در مدیریت» نوشته‌ی توماس گوردون، ترجمه‌ی پری‌چهر فرجادی، «فرهنگ تفاهم در عمل» نوشته‌ی توماس گوردون، ترجمه‌ی پری‌چهر فرجادی و «ارتباط بدون خشونت، زبان زندگی» نوشته‌ی مارشال روزنبرگ، ترجمه‌ی کامران رحیمیان، را جهت مطالعه به شرکت‌کنندگان معرفی نمودند.

آخرین ویرایش۰۶ خرداد ۱۴۰۲

نظر شما :