برگزاری کارگاه آموزشی «آنچه باید درباره ازدواج فرزندانمان به دنبال آن باشیم» ویژه کارکنان دانشگاه بیرجند

کارگاه آموزشی «آنچه باید درباره ازدواج فرزندانمان به دنبال آن باشیم» ویژه کارکنان دانشگاه بیرجند با تدریس دکتر محمدحسین سالاری‌فر، عضو هیأت علمی گروه روان‌شناسی و مشاوره دانشگاه بیرجند، در روز شنبه 6 خرداد ماه 1402، به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی و با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری به مدت 2 ساعت و در محل سالن بشارت مرکز مشاوره و سبک زندگی برگزار گردید.

دکتر سالاری‌فر در این جلسه ابتدا به بیان اهمیت مشاوره پیش از ازدواج پرداختند و عواملی همچون هم‌کفو بودن از ابعاد مختلف (شخصیتی، ایمان، تحصیلات و....)، نگرش به جنسیت، نگرش به فرزندآوری، اهمیت شناخت در ازدواج، انواع شناخت (داغ و سرد)، انواع تفکر (سرد و گرم)، نقش عشق در ازدواج و انواع عشق را توضیح دادند. در انتها نیز به بیان اهمیت ارزیابی شخصیت پیش از ازدواج و انواع اختلالات شخصیت که باعث شکل‌گیری ازدواج ناموفق می‌شود را بیان نمودند. در کارگاه شرکت‌کنندگان پرسش‌ها و دغدغه‌های خود را در رابطه با ازدواج فرزندانشان بیان کردند و دکتر سالاری‌فر به این پرسش‌ها و مسائل پاسخ دادند.

نظر شما :