برگزاری دومین جلسه کمیته مداخله در بحران دانشگاه بیرجند در سال ۱۴۰۲

دومین جلسه کمیته مداخله در بحران دانشگاه بیرجند با حضور اعضای کمیته و مسئولین خوابگاه های برادران و خواهران (مدعوین جلسه)، در تاریخ 08 خرداد 1402 در محل معاونت دانشجویی دانشگاه برگزار گردید. در ابتدا، دکتر موسوی ضمن تبریک ولادت امام رضا (ع)  و تشکر از حضور اعضا، و همچنین خیرمقدم به عضو جدید کارگروه مداخله در بحران ، دکتر سید محمد رضا خلیل نژاد مدیر روابط عمومی، پیرامون مصوبات جلسه‌ی قبل مواردی را مطرح و سپس دکتر صمدیه رئیس مرکز مشاوره، گزارشی از جلسه برگزار شده در سال جاری (مصوبات پیگیری شده)، رفتارهای خودآسیب‌رسان در نیمسال دوم 1402-1401 و همچنین مهم‌ترین موارد و ملاحظات مرتبط با حوزه روابط عمومی و اطلاع رسانی، جهت آمادگی بیشتر عضو جدید کمیته ارائه نمودند. در ادامه، سایر اعضاء به بررسی پروتکل رفتارهای خودآسیب‌رسان و اقدامات مداخله در بحران پرداختند. در پایان نشست، با همفکری اعضا پیشنهادات مطرح شده مورد بررسی قرار گرفت.

نظر شما :