برگزاری سومین جلسه کمیته مداخله در بحران دانشگاه بیرجند

سومین جلسه کمیته مداخله در بحران دانشگاه بیرجند با حضور اعضای کمیته و مسئولین خوابگاه‌های خواهران و برادران، در تاریخ 27 خرداد 1402 در محل معاونت دانشجویی دانشگاه و با موضوع آسیب‌شناسی رفتارهای خودآسیب‌رسان در دانشگاه بیرجند برگزار گردید. در ابتدای این نشست دکتر موسوی ضمن تشکر از حضور اعضا، نشست‌های برگزار شده و برنامه‌های اجرا شده را مؤثر ارزیابی نموده و پیرامون مصوبات جلسه‌ی قبل مواردی را مطرح کردند. در ادامه دکتر صمدیه رئیس مرکز مشاوره و سبک زندگی، با اشاره‌ای به مطالعات انجام شده در سطح کشور، گزارشی از جلسات برگزار شده در سال جاری (مصوبات پیگیری شده)، گزارش موارد بحرانی نیمسال دوم 1402-1401 و راه‌های پیشگیری‌کننده و حمایت‌کننده در موقعیت‌های بحرانی را ارائه نمودند. سپس سایر اعضاء به بررسی پروتکل رفتارهای خودآسیب‌رسان و اقدامات مداخله در بحران پرداختند. در پایان نشست، با همفکری اعضا پیشنهادات مطرح‌شده (از جمله حضور مشاور و مددکار آنکال در سراهای دانشجویی، تأکید بر اجرای کامل و مشارکت حداکثری بخش‌های مختلف دانشگاه در اجرای طرح پایش سلامت روان، آموزش برنامه بتا به کلیه دانشجویان خوابگاهی و ...) مورد بررسی قرار گرفت.

نظر شما :