برگزاری وبینار آموزشی «دکمه خاموش زندگی‌ات را روشن کن»

وبینار آموزشی «دکمه خاموش زندگی‌ات را روشن کن» با تدریس دکتر محمد علی طالبی، دکتری جامعه شناسی فرهنگی و عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور بیرجند، روز دوشنبه 5 تیر ماه 1402، به مناسبت روز جهانی مبارزه با مواد مخدر، به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی و با همکاری کانون همیاران سلامت روان، به مدت 2 ساعت در سامانه وبینار مرکز مشاوره و سبک زندگی برگزار گردید.

در ابتدا دکتر طالبی به تعریف مهارت جرأت‌مندی از جمله مهارت‌های پیشگیرانه مؤثر در مبارزه با مواد مخدر پرداختند و در ادامه درباره‌ی ضرورت جرأت‌مندی، انواع آن و ویژگی‌های افراد جرأت‌مند صحبت نمودند. در پایان نیز به طور مفصل در مورد مهارت نه گفتن و روش‌های صحیح ابراز آن توضیح دادند. این وبینار آموزشی به‌صورت تعاملی برگزار گردید و دکتر طالبی به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.

نظر شما :