برگزاری وبینار آموزشی «مداخله مؤثر در بحران خودکشی» به مناسبت ماه پیشگیری از خودکشی (ویژه کارکنان)

۱۸ شهریور ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۶ کد : ۲۵۰۳۳ اخبار

وبینار آموزشی «مداخله مؤثر در بحران خودکشی» ویژه کارکنان دانشگاه بیرجند با تدریس آقای بابک محبیان، کاندیدای دکتری تخصصی روان‌شناسی و مدرس دانشگاه، در روز سه‌شنبه 14 شهریور ماه 1402، به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی و با همکاری مدیریت برنامه، بودجه و تحول اداری به مدت 2 ساعت در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در ابتدای وبینار، آقای محبیان به بیان اهمیت پیشگیری از خودکشی و توجه جدی به آن پرداختند و در مورد راهبرد مداخله «دروازه بانی» برای شناسایی افراد در معرض خطر خودکشی و ارجاع آن‌ها به مراکز بهداشتی و درمانی، نظریات تبیین کننده و دسته‌بندی‌های خودکشی توضیح دادند. در ادامه عوامل خطر و هشداردهنده و عوامل حفاظتی در برابر بحران خودکشی را بیان نمودند و در انتها به تفضیل در مورد چگونگی رفتار با دانشجویی خودکشی‌گرا صحبت کردند.

آخرین ویرایش۱۸ شهریور ۱۴۰۲

نظر شما :