برگزاری گفتگوی زنده با محوریت حفاظت از خویشتن به مناسبت روز جهانی پیشگیری از خودکشی

۲۱ شهریور ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۷ کد : ۲۵۰۸۳ اخبار

گفتگوی زنده با محوریت حفاظت از خویشتن به مناسبت روز جهانی پیشگیری از خودکشی، با حضور آقای بابک محبیان، کاندیدای دکتری تخصصی روان‍شناسی و مدرس دانشگاه و خانم فاطمه علی‌آبادی، کارشناس مرکز مشاوره و سبک زندگی، در روز دوشنبه 20 شهریورماه 1402 به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی، به مدت 1 ساعت در فضای اینستاگرام برگزار گردید.

در این گفت و گو، ابتدا آقای محبیان به تعریفی از خودکشی و میزان شیوع این مسئله در میان زنان و مردان پرداختند. در ادامه آمارهای خودکشی در سطح جهانی و ایران، سرنخ‌ها و عوامل هشدار دهنده، شیوه ارجاع و کمک رسانی به افراد در معرض خطر را بیان کردند و به معرفی شماره 123 (اورژانس اجتماعی) و مرکز مشاوره به عنوان منابع حمایتی و کمک‌رسانی به افراد در معرض خطر پرداختند و به سؤالات شرکت‌کنندگان در گفتگو پاسخ دادند.

آخرین ویرایش۲۷ شهریور ۱۴۰۲

نظر شما :