برگزاری کارگاه آموزشی «مداخلات اولیه و مصاحبه انگیزشی»

کارگاه آموزشی حضوری «مداخلات اولیه و مصاحبه انگیزشی»، با تدریس آقای دکتر حمید مسعودی، عضو هئیت علمی گروه جامعه‌شناسی دانشگاه بیرجند، روز دوشنبه ۸ آبان ماه ۱۴۰۲، به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی، کانون همیاران سلامت روان و انجمن علمی گروه جامعه‌شناسی، در محل کارگاه اندیشه مرکز مشاوره و سبک زندگی برگزار گردید.

دکتر مسعودی کارگاه را با طرح این سوال که «مصاحبه انگیزشی در کجا کاربرد دارد؟»، شروع کردند و از شرکت‌کنندگان خواستند نظراتشان را مطرح کنند. در ادامه، ایشان ضمن جمع‌بندی موارد مطرح شده، به تفصیل مصاحبه انگیزشی؛ مقدمه و تعریف آن، تاریخچه و اصول مصاحبه انگیزشی، مراحل و تکنیک‌های مصاحبه انگیزشی، مصاحبه انگیزشی و مداخله، مصاحبه انگیزشی و تغییر رفتار و تفاوت آن با گفتگو معمولی را توضیح دادند. در پایان نیز به بیان تجارب خود در این زمینه پرداختند. این کارگاه به‌صورت پرسش و پاسخ برگزار شد و دکتر مسعودی به سؤالات دانشجویان پاسخ دادند.

نظر شما :