برگزاری کارگاه آموزشی «مهارت‌های زندگی خوابگاهی» ویژه دانشجویان نوورود در خوابگاه توحید

کارگاه آموزشی حضوری «مهارت‌های زندگی خوابگاهی»، با تدریس خانم فاطمه خردپژوه، کارشناس‌ارشد روان‌شناسی بالینی، روز دوشنبه ۸ آبان ماه ۱۴۰۲، ساعت ۲۰:۳۰ تا ۲۲، به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی، کانون همیاران سلامت روان و با حضور مددکار خوابگاه، در محل نمازخانه خوابگاه توحید برگزار گردید.

خانم خردپژوه در این جلسه ابتدا به توضیح مهارت مدیریت خشم و حل تعارض پرداختند. در ادامه درباره چگونگی سازگاری با موقعیت‌های جدید و رشد در موقعیت‌های سخت توضیح دادند. در انتها نیز مسئله درک تفاوت‌های فردی و فرهنگی در محیط خوابگاه را شرح دادند. شرکت‌کنندگان دغدغه‌ها و چالش‌هایی خود در رابطه با ورود به خوابگاه و دانشگاه را بیان کردند و خانم خردپژوه به این پرسش‌ها پاسخ دادند.

نظر شما :