برگزاری کارگاه آموزشی «چگونه حرفه‌ای تیم‌سازی کنیم؟»

کارگاه آموزشی حضوری «چگونه حرفه‌ای تیم‌سازی کنیم؟» با تدریس آقای دکتر حمید مسعودی، عضو هئیت علمی گروه جامعه‌شناسی دانشگاه بیرجند، روز دوشنبه ۲۹ آبان ماه ۱۴۰۲، به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی، کانون همیاران سلامت روان و انجمن علمی گروه جامعه‌شناسی، در محل سالن مهندس امینی برگزار گردید.

در ابتدا، دکتر مسعودی درباره چیستی، انواع و ضرورت تیم‌سازی، موانع تیم‌سازی در فرهنگ و جامعه توضیح دادند. در ادامه به تفضیل در مورد نقش رهبری و تعامل در تیم‌سازی، تکنیک‌های حل تعارض اعضای تیم، دانشگاه و چگونگی تیم‌سازی دانشجویی و تیم با کیفیت صحبت نمودند. در پایان کارگاه نیز، تکنیک‌های ارتقای عملکرد تیم‌، نقش اینترنت و شبکه‌های اجتماعی و تیم‌سازی مجازی و ارزیابی عملکرد تیم‌‌های ساخته‌شده، مطرح گردید. این کارگاه به‌صورت پرسش و پاسخ برگزار شد و دکتر مسعودی به سؤالات دانشجویان پاسخ دادند.

نظر شما :