بازدید دانشجویان رشته علوم تربیتی دانشگاه بیرجند از مرکز مشاوره و سبک زندگی

دانشجویان رشته علوم تربیتی دانشگاه بیرجند، ورودی ۱۳۹۹ و ۱۴۰۱، در روزهای یکشنبه ۲۸ آبان و چهارشنبه ۱ آذر ماه با حضور دکتر زارع مقدم، مدرس دانشگاه، آقای رومینا و خانم علی‌آبادی، کارشناسان مرکز مشاوره، از مرکز مشاوره و سبک زندگی بازدید کردند.

در ابتدای این بازدید، کلیپ معرفی مرکز مشاوره برای دانشجویان پخش شد و در ادامه آقای رومینا و خانم علی‌آبادی، کارشناسان  مرکز، واحدهای مختلف مرکز؛ واحد مشاوره و فرایند مشاوره، واحد مددکاری، واحد پذیرش، واحد آموزش، پژوهش و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی، کانون همیاران سلامت روان و طرح مربیان همتا را به طور کامل برای دانشجویان معرفی نمودند. این بازدید به صورت تعاملی برگزار گردید و دکتر زارع مقدم نیز توضیحات تکمیلی در مورد فرایند مشاوره مطرح کردند و در پایان نیز به سوالات دانشجویان پاسخ داده شد.

نظر شما :