کلاس‌های رفع اشکال و حل تمرین ریاضی توسط مربی همتای مرکز مشاوره و سبک زندگی در پردیس مهندسی برگزار شد

کلاس‌های رفع اشکال و حل تمرین مباحث ریاضیات، مدارهای الکتریکی 1و2، الکترونیک 1و2 و ریاضی مهندسی پیشرفته برای دانشجویان پردیس‌های مهندسی (مهندسی برق، مهندسی کامپیوتر، مهندسی عمران، مهندسی پزشکی و مهندسی مکانیک)، علوم پایه (شیمی، فیزیک، ریاضیات کابردی) و کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست (مهندسی باغبانی)، با تدریس آقای سید معین میری، دانشجوی کارشناسی‌ارشد مهندسی الکترونیک قدرت و مربی همتای مرکز مشاوره و سبک زندگی در پردیس های مهندسی و کشاورزی، از تاریخ 1 آبان ماه تا 27 دی ماه 1402 در 40 جلسه با حضور 80 نفر از دانشجویان به صورت حضوری در دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

ضمناً در تاریخ 22 دی ماه 1402 جلسات جمع‌بندی مباحث درسی در پردیس مهندسی و خوابگاه سرو برگزار شد. این جلسات مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

نظر شما :