جلسه آموزش انتخاب واحد ویژه دانشجویان روان‌شناسی ۱۴۰۲ توسط مربی همتای مرکز مشاوره و دبیر انجمن علمی روان‌شناسی برگزار شد

این جلسه با حضور امیرسینا اسلامی‌راد، مربی همتای مرکز مشاوره و سبک زندگی در گروه آموزشی روان‌شناسی با همراهی سیده کوثر خواجه، دبیر انجمن علمی روان‌شناسی و همکاری فاطمه علی‌آبادی، کارشناس مرکز مشاوره، روز دوشنبه ۱۶ بهمن ماه ۱۴۰۲، به مدت ۱ ساعت در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در این جلسه ابتدا توضیحاتی پیرامون چارت درسی نیم‌سال دوم سال تحصیلی1403-1402، تمامی دروس اصلی و پایه، اختیاری و اختصاصی رشته‌ی روان‌شناسی و دروس عمومی ارائه شد. در ادامه به طور عملی به بیان دروس ارائه شده نیم‌سال، نحوه‌ی پیدا کردن شماره درس، گروه، نام استاد و زمان‌بندی کلاس و وارد کردن دروس در قسمت پیشنهاد درس، مشاهده برنامه کلاسی و امتحانی آموزش پرداخته شد. در پایان نیز به سؤالات دانشجویان پیرامون انتخاب واحد پاسخ دادند. این جلسه با استقبال دانشجویان همراه بود و اطلاعات تکمیلی در کانال تلگرام و ایتای کافه سؤال روان‌شناسی دانشگاه بیرجند قرار گرفت.

نظر شما :