طرح بتا جهت کاهش آسیب‌های اجتماعی در برنامه پخش انیمیشن آموزش داده شد

این آموزش در ابتدای برنامه پخش انیمیشن زوتوپیا به همت کانون فیلم و مستند و با همکاری مرکز مشاوره و سبک زندگی و سازمان امور اجتماعی وزارت کشور با تدریس آقای محمد دهشیبی کارشناس ارشد روان‌شناسی عمومی روز شنبه ۲۹ ازدیبهشت ۱۴۰۳، در محل تالار ولایت دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

آموزش برنامه بتا با مفهوم بتا (بپرس، ترغیب کن و ارجاع بده) آغاز گردید. در ادامه باورهای نادرست و واقعیت ها مربوط به رفتارهای خود آسیب‌رسان و باورهای درست و جایگزین آن مطرح شد، از دیگر موضوعات بیان شده در این آموزش می‌توان به نشانه‌های رفتار خود آسیب‌رسان شامل سرنخ‌های کلامی مستقیم و غیر مستقیم، سرنخ‌های رفتاری، سرنخ‌های موقعیتی و گام‌های بتا اشاره کرد. در پایان شماره تلفن‌های ضروری در مواقع خاص شامل خط مداخله در بحران دانشگاه، پذیرش مرکز مشاوره، اورژانس اجتماعی، خط ملی اعتیاد و صدای مشاور سازمان بهزیستی عنوان گردید.

نظر شما :