وبینار آموزشی ریشه‌شناسی رفتارهای اعتیادی و راهکارهای مقابله‌ای ویژه کارکنان دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

۲۱ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۱:۴۳ کد : ۲۸۱۳۴ اخبار

وبینار آموزشی ریشه‌شناسی رفتارهای اعتیادی و راهکارهای مقابله‌ای ویژه کارکنان دانشگاه بیرجند در تاریخ‌های 9 و 20 خرداد ماه ۱۴۰۳ به مدت 4 ساعت به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی با همکاری ستاد مبارزه با مواد مخدر استان خراسان جنوبی، توسط جناب آقای دکتر روح الله حدادی، دکتری روان‌شناسی بالینی در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

دکتر حدادی وبینار را با توضیح اعتیاد رفتاری به عنوان تمایل شدید برای تکرار رفتار خاص که منجر به لذت، حال خوب یا کاهش استرس و فشارهای روانی، آغاز کردند. سپس به ویژگی‌های رفتاری، نشانه‌های اعتیاد رفتاری، عوارض طولانی مدت و انواع اعتیاد رفتاری پرداختند. در ادامه علت‌های گرایش به رفتارهای اعتیادی، ترک و درمان اعتیاد رفتاری شامل مدیریت هیجانات، حل نشدن مشکلات درونی و روانی و شناسایی بیماری‌های همراه بیان شد. توضیح داده شد.

کلید واژه ها: مبارزه با مواد مخدر

آخرین ویرایش۲۱ خرداد ۱۴۰۳