انتخابات شورای مرکزی کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند برگزار شد

۳۰ خرداد ۱۴۰۳ | ۲۲:۱۱ کد : ۲۸۲۰۲ اخبار

این انتخابات با هدف بررسی فعالیت های یکساله و تعیین اعضای جدید شورای مرکزی کانون با حضور ریاست محترم مرکز مشاوره و سبک زندگی، مسئول کانون، دبیر، شورای مرکزی و اعضای فعال کانون در روز یکشنبه 27 خرداد ماه ۱۴۰3 در سامانه وبینار دانشگاه بیرجند برگزار گردید.

در ابتدای جلسه خانم علی آبادی ضمن تشکر از همکاری اعضای پیشین کانون، به معرفی کانون، اهداف و وظایف آن پرداخت و در مورد هر کمیته، مسئول و شرح وظایف آن صحبت کرد. در ادامه نیز به بررسی فعالیت های یکساله کانون همیاران در سال تحصیلی جاری پرداختند و سپس از میان گزینه‌های پیشنهادی و تایید شده، با نظر اعضای شورای مرکزی و اعضای فعال کانون، دبیر و نائب دبیر و مسئولین جدید کمیته‌ها با رای گیری انتخاب شدند و اعضای جدید نظراتشان را بیان کردند. در انتها جلسه، دکتر مهدی رضایی، ریاست محترم مرکز مشاوره، ضمن خداقوت و آرزوی موفقیت برای تک تک اعضای کانون، از زحمات آن‌ها در سال گذشته تقدیر و تشکر نمودند.

آخرین ویرایش۳۰ خرداد ۱۴۰۳

نظر شما :