کارگاه آموزشی «چرا تمرکز نداریم؟» برگزار شد

۳۱ فروردین ۱۴۰۴ | ۰۸:۴۴ کد : ۳۰۵۵۶ اخبار
تعداد بازدید:۷۲
کارگاه آموزشی «چرا تمرکز نداریم؟» به همت مرکز مشاوره و سبک زندگی و با همکاری انجمن علمی روان‌شناسی، کانون هلال احمر و کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند با حضور آقای مصطفی حسنی (کارشناسی ارشد روان‌شناسی عمومی) در روز دوشنبه مورخ ۲۵ فروردین ۱۴۰۴، از ساعت ۱۲ الی ۱۴ در محل سالن فرهنگ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه بیرجند با حضور دانشجویان علاقه‌مند برگزار شد.  

این کارگاه با هدف بررسی دلایل کاهش تمرکز در زندگی روزمره و تحصیلی طراحی شد و به ارائه راهکارهای علمی برای بهبود توجه و افزایش بهره‌وری پرداخت. شرکت‌کنندگان با تکنیک‌های علمی و روان‌شناختی آشنا شدند تا بتوانند کنترل بهتری بر ذهن خود داشته باشند.  

آقای حسنی در ابتدا به تعریف تمرکز و عوامل مؤثر بر آن پرداخت و سپس مهم‌ترین دلایل عدم تمرکز، از جمله:  
- عوامل درونی (استرس، خستگی، افکار مزاحم، چند وظیفگی و ...)  
- عوامل محیطی (سر و صدا، اطلاعات زیاد فضای مجازی و ...)  
را بررسی کرد.  
در بخش عملی، تکنیک‌هایی مانند:  
- "پومودورو" (مدیریت زمان)  
- تمرینات ذهن‌آگاهی  
- نحوه برنامه‌ریزی مؤثر  
آموزش داده شد.

در ادامه آقای حسنی بیان نمود اگر در سال 1986 میزان تمام اطلاعاتی که یک فرد معمولی از طرق مختلف دریافت می‌کرد را جمع می‌کردیم حدود 40 روزنامه می‌شد اما این میزان در سال 2007 به 174 روزنامه در روز افزایش یافته است. افزایش حجم اطلاعات علت این احساس است که جهان شتاب یافته است. 

این کارگاه گامی مؤثر در جهت ارتقای مهارت‌های فردی و تحصیلی شرکت‌کنندگان بود. مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه بیرجند با همکاری انجمن علمی روان‌شناسی، کانون هلال احمر و کانون همیاران سلامت روان با برنامه‌ریزی دقیق، فضایی علمی و تعاملی فراهم کرد تا افراد بتوانند با چالش‌های ذهنی خود آشنا شده و راهکارهای عملی دریافت کنند. شرکت‌کنندگان این کارگاه را کاربردی دانسته و خواستار برگزاری دوره‌های تکمیلی شدند.

برگزاری چنین کارگاه‌هایی به صورت دوره‌ای و با موضوعات مرتبط (مانند مدیریت استرس، تقویت حافظه) می‌تواند تأثیر بلندمدتی بر جامعه دانشگاهی داشته باشد.

آخرین ویرایش۳۱ فروردین ۱۴۰۴

نظر شما :