برنامه‌ای با هدف ایجاد نشاط، همدلی و تسهیل سازگاری دانشجویان ورودی در خوابگاه توحید برگزار شد.

۱۳ آبان ۱۴۰۴ | ۰۸:۴۹ کد : ۳۲۳۳۳ اخبار
تعداد بازدید:۲۸
مرکز مشاوره و سبک زندگی با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند، در تاریخ ۱۱ آبان‌ماه ۱۴۰۴، برنامه‌ای با هدف ایجاد نشاط، همدلی و تسهیل سازگاری دانشجویان ورودی در خوابگاه توحید برگزار کرد.

مرکز مشاوره و سبک زندگی با همکاری کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند، در تاریخ ۱۱ آبان‌ماه ۱۴۰۴، برنامه‌ای با هدف ایجاد نشاط، همدلی و تسهیل سازگاری دانشجویان ورودی در خوابگاه توحید برگزار کرد. این برنامه با حضور جمعی از دانشجویان نوورود برگزار گردید. در آغاز، ضمن خوش‌آمدگویی و تبریک به مناسبت قبولی در دانشگاه، به معرفی مرکز مشاوره و خدمات تخصصی آن شامل مشاوره فردی، گروهی، کارگاه‌های آموزشی و برنامه‌های مهارت‌افزایی پرداخته شد.

در ادامه، در فضایی صمیمی و تعاملی، دربارۀ چالش‌های رایج دوران ورود به دانشگاه و زندگی خوابگاهی گفت‌وگو شد. دانشجویان فرصت یافتند تا دغدغه‌ها، نگرانی‌ها و تجربیات اولیۀ خود را در محیط جدید بیان کنند و با راهکارهای روان‌شناختی برای سازگاری بهتر با شرایط تحصیلی و اجتماعی آشنا شوند. پس از بخش گفتگو، فعالیت‌های گروهی و بازی‌های شاد و مفرح به‌منظور افزایش نشاط روانی، ارتقای تعاملات بین فردی و تقویت روحیه‌ی همکاری میان دانشجویان برگزار گردید. همچنین از شرکت‌کنندگان با چای و پذیرایی مختصر استقبال شد تا فضایی گرم و دوستانه‌تر ایجاد شود.

این مراسم با استقبال خوب دانشجویان همراه بود و موجب تقویت حس تعلق و صمیمیت در بین آنان گردید. در پایان، دانشجویان ضمن ابراز رضایت از برگزاری این گونه مراسم، پیشنهاد کردند برنامه‌های مشابه در طول ترم ادامه یابد.

آخرین ویرایش۱۳ آبان ۱۴۰۴

نظر شما :