برگزاری نمایشگاه نشاط در امتحانات

نمایشگاه نشاط در امتحانات به همت مرکز مشاوره و درمان و با همکاری مرکز بهداشت و درمان، مدیریت تربیت بدنی و فوق برنامه، دانشکده علوم ورزشی و مدیریت دانشجویی، مدیریت آموزشی؛ با حضور آقای دکتر خورشیدزاده معاون دانشجویی و آقای دکتر آیتی معاون آموزشی بعد از ظهر پنجشنبه 30 خرداد ماه در مقابل تالار ولایت دانشگاه برگزار گردید .

در این نمایشگاه غرفه های خدمات روانشناسی، بهداشت و خدمات ورزشی برپا بود و همزمان برنامه های متنوعی از قبیل مسابقات ورزشی شامل (فوتبال دستی، دارت، شطرنج، فریز بی و برج هیجان) ،تهیه بروشورهای روشهای مطالعه، آموزش خودآرام سازی، بازیهای شناختی (با هدف تقویت تمرکز) و ... اجرا گردید .در پایان و بعد از قرعه کشی با اهدای جوایز از برندگان مسابقه تقدیر به عمل آمد .

مرکز بهداشت و درمان دانشگاه نیز با غرفه کنترل فشار خون و جذب همیار بهداشت، بروشورهای بهداشتی، دانشکده تربیت بدنی با ارائه مشاوره تخصصی : تمرینات مناسب به منظور کاهش اضطراب و افزایش کارایی در زمان امتحانات در این نمایشگاه حضور فعال داشتنند.

فروش میوه و تنقلات از دیگر بخشهای این نمایشگاه بود.

لازم به ذکر است از دیگر اقدامات انجام شده در راستای طرح خدا قوت (نشاط در امتحانات) میتوان به موارد زیر اشاره کرد :
*
برگزاری اولین جلسه از سلسله سخنرانی های آمادگی برای امتحانات (آقای دکتر سعدی پور عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی)
*
برگزاری کارگاه فنون مشاوره تحصیلی (آقای دکتر سعدی پور عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی)
*
برگزاری سخنرانی با موضوع فعالیت های بدنی و ورزش برای بهبود یادگیری ( آقای دکتر مهدی مقرنسی  عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند)
*
برگزاری سخنرانی با موضوع دستورالعملهای تغذیه مناسب در ایام امتحانات (خانم دکتر مرضیه ثاقب جو  عضو هیأت علمی دانشگاه بیرجند)
انجام مشاوره در فضای بیرونی خوابگاه توسط مشاورین مرکز مشاوره
*
تهیه سی دی از موسیقی های ریلکسیشن برای پخش از طریق دانشکده ها قبل از برگزاری امتحانات