چهارمین همایش منطقه ای کانون های همیاران سلامت روان دانشگاه های کشور

چهارمین همایش منطقه ای کانون های همیاران سلامت روان دانشگاه های منطقه 9 کشور، 29 و 30 آذر ماه 98 به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید. کانون همیاران سلامت روان دانشگاه بیرجند در این همایش حضور یافت و پوستر ارائه شده این کانون در بین سایر دانشگاه های حاضر، جزء 5 پوستر برتر همایش معرفی شد.
در حاشیه این همایش دو روزه کارگاه هایی تحت عنوان تیم سازی، راهبردهای رهایی از وابستگی ناسالم، امید و نشاط، پیشگیری از اعتیاد و راهنمای گام به گام مداخله در مشکلات تحصیلی برگزار گردید.

در اختتامیه همایش، دکتر غفاری ( رئیس مرکز مشاوره و درمان دانشگاه فردوسی مشهد)، ضمن ارایه خلاصه ای از برنامه های دو روزه همایش، در مورد نحوه و اثرات مراقبت ازخود و دیگران صحبت کرد، در ادامه دکتر صالحی (دبیر شورای هماهنگی ستاد مبارزه با مواد مخدر) توضیحاتی در مورد تقویت فضای ارتباطی بین حوزه علمی و اجرایی، ارتباط تنگاتنگ بین آسیب های اجتماعی مختلف نشأت گرفته از اعتیاد و آمارهای در مورد شیوع میزان گرایش و مصرف مواد مخدر در میان افراد با سنین پایین و زنان ارائه کرد.

در انتها، از پوسترهای برتر کانون های همیاران سلامت روان در همایش تقدیر گردید.

نظر شما :