برپایی جشنواره رویش

همزمان با آغاز رقابت میان کانون های فرهنگی دانشگاه بیرجند، کانون همیاران سلامت روان نیز در جشنواره رویش و رقابت درون دانشگاهی کانون ها  در تاریخ 25 الی 27 آذرماه شرکت نمود.

روز اول، این جشنواره با حضور ریاست دانشگاه بیرجند جناب آقای دکتر خامسان و معاون فرهنگی و اجتماعی جناب آقای دکتر قادری افتتاح گردید.

در این سه روز، همیاران سلامت روان با حضور در غرفه اختصاصی کانون همیاران به انجام فعالیت های شاد و متنوع پرداختند.بازی مافیا، مسابقه پانتومیم و برج هیجان، مسابقه روبیک و ارائه بروشور با موضوعات کنترل خشم و آسیب های اجتماعی از جمله این فعالیت ها می باشد.

همچنین در روز دوم این جشنواره، حضور آقای خاکستری در غرفه کانون همیاران، با استقبال دانشجویان و مخاطبین روبه رو شد. در انتها و در روز چهارشنبه، مراسم اختتامیه با تقدیر و تشکر از اعضای کانون ها برگزار گردید.

نظر شما :