نشست صمیمانه دانشجویی با موضوع وسوسه های شب امتحانی

واحد آموزش مرکز مشاوره و درمان دانشگاه بیرجند با همکاری کانون مطالعات اجتماعی، به مناسبت ایام برگزاری امتحانات دانشجویی، نشست صمیمانه ای با موضوع وسوسه های شب امتحانی با حضور سرکار خانم صباغ گل روانشناس بالینی و مشاور مرکز مشاوره و درمان دانشگاه بیرجند، سرکار خانم تقوی مددکار خوابگاه و جمعی از دانشجویان در روز چهارشنبه ۱۸ دی ماه ۹۸ در محل نمازخانه خوابگاه صدف ۱برگزار شد.

خانم صباغ گل، ابتدا به درخواست دانشجویان پیرامون اضطراب امتحان و هیجانات رایج در زمان امتحانات بحث کرد، سپس توضیحات بیشتری در مورد برنامه ریزی در زمان امتحانات ارایه کرد. وی در ادامه ضمن پرسش از دانشجویان پیرامون راهکارهای آن ها برای بهبود تمرکز و توجه در زمان مطالعه و یادگیری، درباره پاسخ های دانشجویان به بحث و تبادل نظر پرداخت.

نشست مورد توجه و استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت و آن ها خواستار برگزاری جلسات مشاوره گروهی با این موضوع در محل مرکز مشاوره و درمان شدند.

نظر شما :