نشست صمیمانه دانشجویی با موضوع وسوسه های شب امتحانی در خوابگاه برادران

واحد آموزش مرکز مشاوره و درمان دانشگاه بیرجند با همکاری کانون مطالعات اجتماعی، به مناسبت ایام برگزاری امتحانات دانشجویی، نشست صمیمانه ای با موضوع وسوسه های شب امتحانی با حضور آقای دکتر حسینی، استاد جامعه شناسی و فعال اجتماعی، آقای فتحی مددکار خوابگاه و جمعی از دانشجویان در روز چهارشنبه ۱۸ دی ماه ۹۸ در محل نمازخانه خوابگاه سرو ۲ برگزار نمود.

دکتر حسینی، استاد جامعه شناسی و فعال اجتماعی، ابتدا ضمن آشنایی با دانشجویان، به بیان تجربیات خودشان از دوره دانشجویی پرداخت تا اعتمادسازی و صمیمیت بین ایشان و دانشجویان ایجاد گردد.

وی در ادامه ضمن پرسش از دانشجویان درباره راهکارهای افزایش تمرکز و توجه در زمان مطالعه و یادگیری، توضیحاتی درباره روش های کارآمد و ناکارآمد تمرکز حواس و یادگیری اثربخش ارائه کرد و در انتها به پرسش های شرکت کنندگان پاسخ داد.

نشست مورد توجه و استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت و خواستار ادامه برگزاری این گونه برنامه ها در دانشگاه شدند.

نظر شما :