سومین نشست با مددکاران اجتماعی با موضوع آموزش برنامه‌ی بتا در کلیه‌ی خوابگاه‌های دانشجویی

سومین نشست مشترک مددکاران اجتماعی با حضور ریاست و مشاورین مرکز مشاوره و توانمندسازی، چهارشنبه 27 مهر 1401 در محل اتاق جلسات مرکز برگزار گردید.

در آغاز این نشست، مشاورین گفت‌و‌گو و معارفه‌ای به همراه مددکاران داشتند.

مشاوره‌های فردی، نحوه ارجاع دانشجو، اولویت قرار دادن دانشجویان دارای آسیب، چگونگی برقراری ارتباط با دانشجو، آشنایی با تعارضات و چالش‌های مرتبط با دانشجویان و... در این نشست به صورت تعاملی و پرسش و پاسخ مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

دربخش دوم این نشست آموزش بتا با رویکر خُردآموزی (Microlearning) توسط ریاست مرکز مشاوره، دکتر صمدیه ارائه گردید و در پایان مقرر شد این آموزش‌ها توسط مددکاران در کلیه سراهای دانشجویی ارائه شود.

لازم به ذکر است بتا برنامه استاندارد ملی پیشگیری از رفتارهای خودآسیب‌رسان می‌باشد.

نظر شما :