برگزاری کارگاه آموزشی ارتباط والد-فرزند ویژه والدین دانشجویان

کارگاه آموزشی «ارتباط والد-فرزند» ویژه والدین دانشجویان با تدریس دکتر محمدرضا اسدی یونسی، عضو هیات علمی گروه روان‌شناسی دانشگاه بیرجند، روز سه‌شنبه 24 آبان‌ماه 1401، به همت مرکز مشاوره و توانمندسازی به مدت 2 ساعت در سالن شهدای دانشجو برگزار گردید.

دکتر اسدی در این کارگاه در ابتدا ارتباط را توضیح دادند و سپس بر مهارت‌های ایجاد و حفظ رابطه دوستانه با فرزند تاکید کردند. در ادامه با والدین در رابطه با شیوه‌های مختلف گذراندن اوقات با فرزندان صحبت شد و والدین نظرات خود را نیز بیان کردند. در این کارگاه مهارت همدلی، گوش دادن و دادن احساس ارزشمندی به فرزندان، پرهیز از سرزنش و توهین توضیح داده شد.

لازم به ذکر است کارگاه‌های آموزشی ویژه والدین دانشجویان ادامه خواهد داشت و والدین گرامی می‌توانند پیشنهادات و انتقادات خود را به شماره 05631025321 انتقال دهند.

نظر شما :