برگزاری برنامه پخش و نقد روان‌شناختی مستند متولد ایدز به مناسبت روز جهانی ایدز

مرکز مشاوره و توانمندسازی با همکاری کانون همیاران سلامت روان و کانون هلال احمر دانشگاه بیرجند، برنامه پخش و نقد روان‌شناختی مستند متولد ایدز را در روز یکشنبه ۱۳ آذر ماه ۱۴۰۱، باحضور کارشناسان مرکز مشاوره و توانمندسازی و جمعی از دانشجویان علاقه‌مند در محل سالن فرهنگ معاونت فرهنگی- اجتماعی دانشگاه برگزار کرد.

در این برنامه ابتدا مستند «متولد ایدز» با حضور 2 نفر از کارشناسان مرکز و جمعی از دانشجویان، پخش شد.

در پایان کارشناسان مرکز مشاوره در نقد روان‌شناختی این مستند، سؤالاتی در رابطه با تفاوت HIV و ایدز، راه‌های صحیح انتقال HIV، شرایط ازدواج و داشتن فرزند سالم در افراد HIV مثبت و درمان مؤثر از دانشجویان پرسیدند و ضمن بیان توضیحات تکمیلی پیرامون این مسئله، به معرفی مراکز مشاوره بیماری‌های رفتاری و آزمایش و غربالگری HIV پرداختند. این برنامه با استقبال دانشجویان شرکت‌کننده همراه بود.

نظر شما :